2017. április 11., kedd

Vesty Tigers: Robbie Farah povedané, aby ďalej s budúci úspech v klube na mysli

Farah bolo povedané, že nebude v Concord budúcej sezóne ako pokus manažmentu znížiť náklady a upratať platovým stropom neporiadok.


NSW rake bol o zmluve back-skončila a bolo povedané, že je zatiaľ vyjednávať s konkurenčnými klubmi napriek tomu, že má o dva roky odišiel na jeho deal.Wests Tigers povedz Robbie Farah nájde nové NRL klubu v budúcej sezóne Viac

Tigre si povedal, že môže trvať tri roky odpútať od svojej problémy čiapku platu a Taylor priznáva, že bola nútená prijať určité tvrdá rozhodnutie. "Moje pocity sú, že potrebujeme nov ý začiatok a Robbie potrebuje nový začiatok," povedal Taylor.

"Radi by sme nič viac, než vidieť, Robbie hrať za opozičnú klub v budúcom roku a hrať naozaj, naozaj dobre.Je tu veľká šanca, že to dokáže. To by mohlo dať nejaké vajcia na mojej tvári, ale myslím, že by bolo naozaj dobré pre Robbieho. "

Aj keď Farah prisľúbil, že bude bojovať za jeho miesto v budúcom roku, Taylor hosed dole možnosť a hovoril, že to bolo lepšie pre neho ďalej.

Tigers fanúšikovia sú v zbrani na utratenie jedného z najobľúbenejších synov klubu a to príde v dôsledku rozhodnutia pustiť Blake Austin a Adam Blair.Klub bol široko kritizovaný, sa Austin a Blair vynikať v Canberre a Brisbane, respektíve v tejto sezóne.

Taylor uviedol, že klub chce udržať pár a zároveň by pomohli stranu tento rok to bolo lepšie pre budúci úspech tímu.

povedal deliace spôsoby, s Farah bol podobne obtiažny a klub bude vy zerať budúce hviezdy ako Mitchell Moses, Luke Brooks a James Tedesco, aby zvýšili v dôsledku straty Farah je ďalšie year.NRL: to, čo je treba dávať pozor na bicykli 25 | Nick Tedeschi Viac

"Niekedy musíš ísť späť, ako budete môcť ísť dopredu," povedal Taylor. "Sú to ťažké rozhodnutia. Ale sú zamerané na vesty Tigers bytia top osem tím, štyri top tím po trati.Nie zajtra, ale na trati. "Taylor povedal, že medzi Farahom a zvyšnou časťou skupiny nie je žiadna roztržka a popieral, že v rozhodovaní zohrávala nejakú rušivú nepokoj. Prop Aaron Woods, ktorý je najobľúbenejším hráčom v budúcej sezóne ako kapitán Tigers, takisto zastrelil návrhy, že medzi Farahom a Betclic online bonus ostatnými hráčmi je zlá krv. "" Nie je problém, "povedal Woods. "Prichádza vždy, keď niekto odíde. Milujem ho na smrť, Robbie je jeden z mojich najbližších priateľov. Všetci mlad í chlapci ho milujú a všetci starší chlapci ho milujú. "

Betclic-Kliknite tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése