2017. július 21., péntek

Kouč o Hádzanárske lazaretu: Niektorí hráči ani netušili, že nastúpi

Sám najlepší český hádzanári súčasnosti Filip Jícha sa trpko označil iba za "nehrajúceho kapitána"; v končiaci sezóne mu zdravie nedovolilo prísť ani na jeden z troch termínov kvalifikácia o Euro 2016. A keby išlo len o neho…V obrane budú citeľne chýbať siláci Horák a Szymanski, v útoku rovno štyri ľavoruké spojky (Linhart, Brykner, Řezníček, chudoba), v bránke skúsený Martin Galia.

stavky online

Na rovnú desiatku absentér všetko zaokrúhľujú pivot Říha a mladý dlháň Kasal.

"Je to vec, ktorú neovplyvníme. Musíme sa pokúsiť vyťažiť maximum z toho, čo máme, "uviedol Jan Filip, spoločne s Danielom Kubeš tréner tímu.

Proti Francúzsku by Česi ani v plnej sile neboli favoritmi.Rov nako v Macedónsku, ktorá disponuje veľmi slušnou hádzanársku generácií a má až fanaticky oddaných fanúšikov, by to aj s Jíchom a spol. bola dosť náročná partie.

Ale takto? "Jednoducho musíme hrať s tým, čo je k dispozícii. Sú tu najlepší hráči, ktorými momentálne naše hádzaná disponuje, "uviedol Filip pre zväzový web. "Pre každého to bude udalosť, šance i skúsenosť.Niektorí hráči minulý týždeň ešte ani netušili, že tu budú a že nastúpi proti olympijským víťazom a tohtoročným majstrom sveta. "A len ocenil, aký súper sa v Brne v stredu od 18 hodín predstaví:" Vieme, s kým máme česť. Čaká nás najlepší tím sveta, ktorý nemá slabiny. "

Možné českej tromfy na ceste k prípadnému obrovskému prekvapeniu?

Napríklad to, že mužstvo naozaj nemá čo stratiť. Či fakt, že sa Česi s Francúzsku v sezóne už dvakrát stretli - na jeseň v kvalifikácii a v januári na MS v Katar e.


"Máme taktické varianty a vieme, čo by na nich mohlo platiť," podotkol Filip.A potom je tu faktor "Brno", kde sa reprezentáciu dlhodobo darí. "Verím, že nás fanúšikovia opäť podporí, to sa potom lepšie hrá," hovorí jeden z koučov národného tímu.

Ten má v tabuľke teraz päť bodov a je na druhej, postupové priečke. Macedónsku však čaká neporovnateľne ľahšie zápasu vo Švajčiarsku - a na záver priama bitka stavkovanie online s Českom. A zverenci koučov Filipa s Kubeš sa v nej bohužiaľ budú musieť predstaviť v zostave, ktorá má do ideálu veľmi ďaleko.

stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése