2017. szeptember 13., szerda

Kombináció Wengenben: Krýzl és Berndt gólt szerzett, szenzációs győztes Hintermann

Hintermann csak négyszeres pontot szerzett az SP-ben, és soha nem érte el a húsz éves korát. A második francia Maxence Muzaton volt, amiért az első győztesek is voltak, a harmadik helyet osztrák Frederic Berthold foglalta el. Ő is behatolt az elit tucat premierbe, mindez segített a változó körülmények között a verseny során. "Természetesen nagyon szerencsés volt az időjárás. Az első tízben még mindig nem volt túl türelmetlen. De leírhatatlan "- mondta a váratlan győztes. A szlalom, amely szokatlanul az első volt a jóslaton, egészen a 23. lett. Berthold volt az első rész után a 22. és Muzaton, aki a leggyorsabb volt a lejtőn, még 28.

Krýzl vezetett egy nagy verseny a szlalom az elmaradt 1,08 másodperccel lemaradva vezető Justin Murisierem Svájcban.A 31. alkalommal ment le, és 3.39 másodperc alatt elvesztette a győztest.

"A kiinduló helyzet kiváló volt. De akkor elkezdett áramlani, a friss puha hó lelassult, egyáltalán nem volt, éreztem, hogy dörzsölte. Különösnek hangzik, de ez nem történhetett meg. Ez csak szabálytalan volt. Azt hiszem, egyikünk sem megy ilyet, „mondta egy sajtótájékoztatón Krýzl.

Feltételek fordítva feltöltött Berndt, aki 27. lett, miután a szlalom és a tizenharmadik alkalommal sebesség fokozat költözött vele 23. helyen Mank 3,16 másodperc a győztesre. Eddig huszonnyolc 36. legjobb síelő utolsó kombináció Chamonix.

Ült a nehéz körülmények között sikerült közé.Alexis Pinturault francia, a Santa Caterina decemberi kombinációjának nyertese huszadik volt, de elég volt ahhoz, hogy egy kis gömböt szerezzen. A kombináció csak kettő volt a szezonban. A svájci bet365 online sportfogadás Carlo Janka az előtte álló versenyen végzett, Nor Kjetil Jansrud tizenegyedik helyet szerezve, és az osztrák Romed Baumann bet365 fogadási bónuszok az interneten a hatodik.

"Néha előfordul. bet365 sport fogadás online Természetesen nem igazságos, mert bet365 fizetési módok mindent megteszünk.


Nem tudtunk gyorsan haladni - mondta Pinturault. "A legjobb példa erre nem bet365 ingyen fogadások Carlo Janka. Szinte mindig gyors itt - mondta egy hazai kedvence, aki lassabb, mint a konvojban lévő Mutazon, több mint négy másodpercig, egy rövid pályán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése