2017. július 20., csütörtök

Lakte v akcii už po piatich kilometroch. Strašná etapa, uľavil si Štybar

Čo Štybar najviac bet365 mobil vadilo? "Borci sa začali lakťová už po piatich kilometroch a všetci boli nervózni kvôli tomu vetra," prezradil český jazdec stajne bet365 bonus Etixx, priebežne desiaty muž Tour.

Pred štvrtou etapou, ktorá končila na kockách, si síce dážď prial, tentoraz by ale asi skôr uvítal prívetivejšie podmienky. "Keď začalo pršať, tak to začalo kĺzať, prišli prvé pády. Silné tímy najazdili dopredu a celý závod bola cítiť veľká nervozita, "líčil. "Bolo to hrozne uklouzané, chvíľami ako na ľade.Našťastie finále už sa išlo na suchu, inak by sa určite padalo ešte viac.


"

Ďalšieho z Čechov, Roman Kreuziger, priebeh etapy moc neprekvapil. "Že bude nervózny, to sa dalo čakať už podľa predpovede, hlásili veľký vietor," hovoril kúsok za cieľom, kam došiel s číslom 44 na drese symbolicky na 44. mieste, v rovnakom čase ako víťazný Greipel. "Počasie sa malo v závere vylepšiť, ale prehánky boli vlastne stále. Našťastie aspon tých posledných desať alebo pätnásť kilometrov bolo suchých. "

Vo chvíli, keď prestalo pršať, sa už na špici bojovalo o pozície pre záverečný špurt.V ňom za Greipel, držiteľom zeleného dresu, došli na druhom a treťom mieste parťáci Kreuziger a Štybar: Peter Sagan a Mark Cavendish.

"Peter to má tak, že keď nie je v ohrození Alberto, tak si pomôže sám . A keď je, tak mu pomáha, "priblížil K reuziger. "To bolo vidieť aj v utorok na tej kockové etape. Myslím, že to máme dobre rozdelené a že tím je veľa vyrovnaný. "

Sagana druhé miesto mohlo celkom tešiť, s prehľadom vďaka nemu uhájil biely dres pre najlepšieho jazdca do 25 rokov. Zato Cavendish z bronzovej pozície úplne nadšený nebol.

špurte mal nádejne rozbehnutý, vláčik jeho tímu, na ktorého čele dlho drel aj Štybar, naviedol pelotón do posledných metrov.V nich ale Cavendish musel hľadať priestor pre finiš a nakoniec sa pred neho natlačili dva súperovi.

"Robili sme, čo sme mohli, aby Cav vyhral. Dali sme do toho maximum, "hovoril vyčerpaný Štybar, keď mieril z cieľového priestoru k tímovému autobusu. "Špurte je vždy nervózny, nie je to vôbec nič jednoduché. Všetci tam majú svoje vláčiky, každý svojho šprintéra. Každý sa tam napcháva, plus sa tam dostávajú aj tí, ktorí myslia na celkové víťazstvo. Naozaj je to boj. "< /p>

Podobne môže vyzerať aj ďalšia etapa. "Som rád, že táto je za nami, ale bojím sa, že tá nasledujúca nebude o moc lepšie," napísal v stredu večer Štybar na Twitter.Napriek tomu už po bet 365 pretekoch vyhlásil: "Určite to budeme skúšať ďalej, chceme, bet365 aby Mark nejakú etapu vyhral."

Podarí sa to už vo štvrtok?

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése