2017. július 20., csütörtök

Obhajca aj trpaslík. Česko v boji o MS 2018 vyzve Nemecko či San Maríno

bet365 mobil

Bývalý nemecký útočník, vicemajster sveta z roku 2002 a európsky šampión z roku 1996 Oliver Bierhoff zalovil v sklenenej guli, z ktorej vytiahol červenú loptičku: "Slovakia."

V tú chvíľu bolo jasné, že Česko bude hrať v kvalifikačnej skupine C. Neskôr do nej ešte pribudli úradujúci majstri sveta, takže jej zloženie vyzerá takto: Nemecko, Česko, Severné Írsko, Nórsko, Azerbajdžan a San Maríno.

To je atraktívny, ale zároveň celkom prijateľný žreb. Nemecko síce bude jasným favoritom, ale Česko bude hlavným adeptom na druhé miesto, ktoré môže zaručiť dodatočnú baráž o postup na šampionát.

"Je to samozrejme na prvý pohľad jasné. Hlavným favoritom je Nemecko a našimi najväčšími súpermi o druhé miesto sú Nórsko a Severné Írsko.Ale dopredu sa nedá povedať, že bet365 to tak určite bude. Ale iste máme na to hrať o druhé miesto, "uviedol reprezentačný tréner Pavel Vrba pre oficiálny web českej asociácie fotbal.cz.

Ceremoniál prebehol v luxusnom Konstantinovském paláci pri Petrohrade.Rusko bude svetový šampionát v roku 2018 hostiť, hoci jeho voľbu sprevádzala nepreukázané obvinenia z korupcie, a účasť na šampionáte má istú.

V úvode takmer dvojhodinového slávnostného aktu vystúpil aj ruský prezident Vladimír Putin: "Rusko má veľkú futbalovú históriu. "

Česko zastupovali reprezentačný tréner Pavel Vrba, manažér národného tímu Dušan Fitzel a technický vedúci Jaroslav Dudl.

bet365 bonus not4bbtext" i d = "- gigant-ci-outsider-ktory-ma-proti-cesku-pozitivny-bilanciu"> Gigant či outsider, ktorý má proti Česku pozitívnu bilanciu

Nemecko je úradujúci majster sveta, jasný favorit. Českí futbalisti však na posledný vzájomný zápas majú dobré spomienky.V kvalifikácii majstrovstiev Európy 2008 ho v Mníchove po góloch Libora Sionka, Marka Matějovského a Jaroslava Plašila porazili 3: 0, a aj vďaka tomu na Euro postúpili priamo.

Severné Írsko zatiaľ hrá solídne v aktuálnej kvalifikácii majstrovstiev Európy. Českým súperom bolo už v boji o svetový šampionát 2010, v ktorom oba zápasy skončili bezbrankovými bet 365 remízami.

Nórsko je nevyspytateľný súper, ktorý však Česko porazil len jediný raz v histórii. Vlaňajší prípravný zápas skončil na štadióne v Edene remízou 2: 2.

Azerbajdžan síce bude outsiderom, ale Česko s ním má zápornú bilanciu. Hralo s ním totiž iba na prípravnom turnaji v Spojených arabských emirátoch v roku 2009, kam Michal Bílek povolal len ligový výber.Vtedajší zápas skončil porážkou 0: 2.

San Marino je trpaslíkom, futbalovým si vie. Proti Česku hralo štyrikrát a všetky zápasy prehralo (celkové skóre 0:20).

na majstrovstvách sveta postúpi víťazi skupín, šancu majú aj tímy na druhých miestach

Kvalifikácia začne až na jeseň 2016, presne 4. septembra 2016. v Európe totiž v nasledujúcich mesiacoch vyvrcholí boj o postup na majstrovstvá Európy, ktoré sa bude hrať budúci rok v júni vo Francúzsku.

Tak zvanú "skupinou smrti" je hneď tá prvá.Bronzový medailista z vlaňajších majstrovstiev sveta Holandsko, tradične silná Francúzsko, ambiciózny Švédsko, nevyspytate ľné Bulharsko…

Veľa atraktívny žreb má Slovensko, ktoré v kvalifikačnej skupine F vyzve Anglicku, Škótsku či Slovinsko.

< p> Na majstrovstvách priamo postúpia len víťazi skupín. Najlepších osem tímov na druhých miestach bude hrať baráž.

Európu bude na šampionáte zastupovať trinásť tímov a Rusko ako usporiadateľ.

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése