2017. április 15., szombat

Australian Open: Jones stúpa v Sydney vetry, frustrovaní Spieth zostáva v kontakte

Sydneysider Matt Jones vtrhla do troch mŕtvica olova s ​​tromi pod par 68 v druhom kole Australian Open v piatok ako úradujúci majster Jordan Spieth presunutý do podiel tretej napriek iným frustrujúce day.Paul Casey bude byť veľký porazený po jeho Ryder Cup urážku | Ewan Murray Viac

Americká svetová jednotka tiež mykaná na 68 postaviť štyri výstrely z tempa stanoveného Jones na sedem-under a mŕtvica za big-biť miestnej Todd Sinnott, ktorý bol druhý po 70.Aj keď podmienky boli podstatne pokojnejší ako vo štvrtok, kedy teploty prudko stúpla a poryvy vetra víril cez plavebné dráhy na Australian golfového klubu, dobré výsledky boli stále na prvom mieste.

Spieth mohol mať naozaj položil pečiatka na turnaj, teda keby sa staval na pokroku urobil na prednej deväť, keď zdvihol birdie na prvej, druhej a siedmej diery.Ďalšie v 14. ho poslal na štyri-dole, ale chudobný čip a krátky putt at the next ho videl padať jeho prvá strela deň, prejdite ruky v smere previnilého lopty dávajú najavo svoju frustráciu.

druhá bogey na 16. ho znova klesla hlboko do obalu a aj keď skončil s birdie na 18., 22-ročný bol ponechaný na tri-under pocit minul príležitosť. "Krížové vietor opäť robil to hádanie hra tam dnes, takže 50-50 strelu a máme menej ako 50 percent z nich v poriadku," povedal novinárom. "Je to proste robil to tak frustrujúce, keď som bol štrajkujúci loptu dobre Bet365-Vyzdvihnúť bonus a bol to koleso som mohol zastrelil šesť alebo sedem pod par, a ja som nemal nič na náhodu."

"So chlapec, bolo to koleso, ktoré by boli, a že robil t o tak frustrujúce, keď som zistil, že som sa konečne dostal do peknej rytmu, keď som biť ferveje a dávať sám príležitosti, ale ja jednoducho nedokázal odhadnúť vietor. "

USAPGA tour víťaz Jones bol už v klubovni, kedy Spieth dostal v plnom prúde, ktoré majú zmiešané päť birdie s dvoma birdie na pridajte 68 až impozantné 67 Strelil keď vietor bol na svojom vrchole vo štvrtok popoludní. 35-ročný je členom hostiteľskej klubu a pripustil, že 20 rokov hrania beh mu dal nejakú výhodu, keď išlo o rokovania s vetrom. "Ale stále ešte sa dostať do diery," povedal. "Keby tam bol žiadny vietor, mohol som ísť von a zastrelil tri viac ako dnes - to je to, ako je golf."

Belgian Nicolas Colsaerts mal najlepšie kolo dňa s 66 za podiel štátnych príslušníkov tretích krajín s Spieth, bývalý americkýOtvorený šampión Geoff Ogilvy (71), nočný vodca Lincoln Tighe (73) a ďalší miestny v Aron Price (68).

Býval ý svetový prvý hráč Adam Scott mal zriedkavé kolo, keď nedokázal vyzdvihnúť jediného birdie, ktorý skončil deväť výstrelov z rýchlosti na dvoch-po 73. Zložité podmienky znamená, že pohodlne urobil rez , Ale rovnako ako šampión US Open a Masters Spieth, bude počas víkendu chcieť ísť na nízku úroveň.


"Práve teraz si myslím, že cieľom bude byť pokusiť sa o víťazstvo 10 a myslím, že by to malo byť dosť dobré," povedal Spieth.

Bet365 poker bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése