2017. április 11., kedd

Sebastian Coe myšlienka byť pred Sergej Bubka v predvečer volieb IAAF

Sebastian Coe prisľúbil, že bude pokračovať v lobovanie za hlasy do poslednej chvíle uprostred náznaky, že on hranami pred svojím súperom Sergey Bubka v závode sa stal prezident IAAF.

obaja Lord Coe a Bubka stále robí kola zasadnutie 214 členov IAAF v utorok v Pekingu pred hlasovaním v stredu ráno, v dôsledku očakávaného okolo 4 hodín ráno britského času.

Coe, dvojnásobný olympijský zlatým medailistom, ktorý bol predsedom organizačného výboru Londýne v roku 2012, tvrdí, že sa stretol so zástupcami všetkých členských združení od doby, kedy začala kampaň v vážny o úlohe koncom minulého roka.Globetrott er Sebastian Coe dáva finálna tlak pre IAAF hlasovanie Viac

kampaň ukrajinského bývalý skokan o žrdi je naproti tomu už viac low-key a spoliehať na podporu z osobných a regionálnej lojalitu postavených počas jeho 14 -rok zapojenie s riadiacim orgánom.

"usilovne pracujeme a budeme predpokladať, vôbec nič," povedal Coe. "Voľby sú vyhral a prehral až do poslednej chvíle."

Kampaň prebehla na pozadí montáž krízu v rámci športu, s obvineniami systémové dopingu v Rusku nasleduje nárokov, popiera IAAF, že pretekári s podozrivých hodnôt krvných neboli riadne monitorované.

Volebné lobingu bude pokračovať počas uvítacej večeri vo Veľkej sieni ľudu na námestí Nebeského pokoja a dlho do noci, ako sa snaží presvedčiť váhania voliča.

Coe je dobre vpred na základe tých, ktorí verejne deklaroval preferencii ale Bubka trvá na tom, že jeho vedenie neodráža skutočný obraz.

Bubka navrhla v jeho kolegovia Ukrainian športových hviezd Andriy Shevchenko a Vitali Klitschko na pomoc jeho finálnu lobing úsilie a ako bolo vidieť frézovanie okolo vestibule kongresového hotela lemovaný ťažkú ​​zabezpečenia.

Medzi tými, ktorí v Pekingu ako súčasť zákulisné tím Coe sú Hugh Robertson, bývalý konzervatívny poslanec, ktorý bol ministrom športu a olympijských hier v priebehu Londýne 2012 hry.

Hlasovanie prebiehať elektronicky cez návrh doterajší predseda Lamine Diack, zostúpil po 16 rokoch vo funkcii vo veku 82, aby ju mohli použiť tradičné papierové lístky s ohľadom na predchádzajúce problémy so elektronického hlasovacieho zariadenia.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése