2017. április 12., szerda

Premier League bitka práva medzi nebom a BT poškodzovaniu britského televízneho priemyslu

Skôr než obohatenie priemyslu, takéto konanie môže byť v skutočnosti ho vyhladovať. "

Vzhľadom na to, že vstúpila na trh športové vysielanie, BT strávil takmer £ 2 miliardy na získavanie futbalových práv zobraziť všetky Ligy majstrov hry od tohto roku a 42 Premier League od budúcej sezóny.

Avšak, BT TV a generálny riaditeľ športové Delia Bushell nedávno povedal Guardian Edinburgh Medzinárodný televízny festival, ktorý sa odmietal šancu uchádzať sa o reláciu predstavovať bývalej Top Gear moderátorov Jeremyho Clarkson, Richard Hammond a James May

The show -., ktorý v závislosti od použitia nedávne ochranné známky by mohli byť s názvom Gear go mbíkmi. - bol nakoniec kúpila americká spoločnosť Amazon

vo svojom prejave na Royal Television Society konferencii v Cambridge tento týždeň, Lord Hall varoval, že vzostup amerických súperov by mohlo ohroziť britskej tvorivé odvetvia v priebehu času.

Deloitte hovorí, že predplatné financované digitálne platformy, ako sú Netflix generované 317 miliónov £ vo Veľkej Británii . V minulom roku, a to až z 62 miliónov £ v roku 2012

Predstavujeme novú BBC zaplatenú za ekvivalent iPlayer súťažiť o amerických divákov, Lord Hall varoval: "Tam je dlhodobý pokles vo výške UK-vznikal obsah.Bude Netflix alebo Amazon, aby rozsah a objem britských programov, aby sa tento rozdiel?

"sa robia britskej programy, ktoré nie sú vyrobené?Ale môj názor je, že tieto nové podniky sú nepravdepodobné, že by riešila pokles pôvodného obsahu pre Spojené kráľovstvo. "

Deloitte uviedol, že suma vynaložená na pôvodných komisií UK v rokoch 2010 až 2015 zvýšili len o 0,5% ročne v priemere ., zníženie reálnych

Je to uviedol suma vynaložená na hlavnej relácie sa zvýšil kanály hľadať "ďalšiu veľkú vec", ale varoval: "všeobecne rozpočtov produkcie vo veľkej Británii klesajú v reálnom výrazy, ktoré spadajú 2,6% v priemere za posledný rok. "

v správe sa hovorí, že je aj nadále,silné medzinárodné chuť na britskom obsah '.

Ale ako americké spoločnosti aj naďalej kúpiť výrobcu UK, varoval: "integrácia globálneho ponúka mnoho príležitostí pre britské produkčnej spoločnosti, ale môže existovať nebezpečenstvo, že by to mohlo tiež riedenie alebo narušiť individualitu a nezávislosť, ktorá bola kľúčom k jeho historickým úspechom"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése